Bergsmansgatan 22, Karlskoga 0586-505 32 kontakt@bevarainredning.com

torsdag 26 november 2015

En dröm för en pirat



Om du har en pirat därhemma - stor eller liten är jag säker på att han - eller hon skulle älska det här rummet!
Sänggaveln, pallen, stolen, det lilla skåpet och godis automaten finns alla på vår hemsida och resten av prylarna tillhör vår lilla pirat Martina som förutom att hon samlar på allt som nu kan tänkas med döskallar på jobbar här.




När man inreder t.ex. ett barnrum i ett tema kan man använda saker som ändå håller i alla år. Den vita pallen, stolen och skåpet är alla klassiska möbler som fungerar även i ett mer vuxet rum.
Allt hänger på detaljerna.





Godisautomaten skulle självklart vara fylld med gelé döskallar om en riktig pirat fanatiker som Martina hade köpt den, men tuggummi bollar fungerar ju de med och automaten fungerar med enkronor, så den går att använda - eller så klart bara ha som prydnad.









 För den som inte vill ha massa tidningar eller dylikt i sängbordet går det utmärkt att använda en pall. Den varma chokladen dricks naturligtvis i en piratmugg!







Vimplar finns att köpa färdiga i många butiker, men har man lite tålamod går det lika bra att tillverka dem själv. Allt som behövs är presentpapper, snöre, en sax, papperslim och en kartongbit att göra en  vimpel mall av. Sedan är det bara att vika pappret, klippa en trekant efter mallen och sedan vika trekanten över snöret och limma ihop det. Det tar en stund men blir jättefint och då kan man ju själv välja färger och motiv mer fritt. 
Den härliga sänggaveln har vårt produktionsteam designat och har du andra önskningar till t.ex. en sänggavel fixar vi gärna det. / Karin




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar